آزمایشهای لابراتواری نشان داده میباشد اثر تخریب سولفات لاریل سدیم تا ۱۷ روز بر روی پوست باقی میماند. علیرغم تبلیغات طبیعی بودن عمده صابونهای تجاری، بیشتر پوستها به همین ماده شیمیائی فوقالعاده حساسند که سبب ساز خشکی پوست میشود، در بدترین موقعیت بخصوص در پوست کلیدی باعث خارش سوزناک آن‌گاه از حمام به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می‌گردد که علت آن تخریب لایه بیرونی پوست میباشد و آزمایشهای لابراتواری نشان دادهاست اثر تخریب سولفات لاریل سدیم تا ۱۷ روز بر روی پوست باقی میماند. سدیم لوریل سولفات که به اختصار SLS نامیده میشود، به سدیم دو دسیل سولفات نیز دارای اسمو رسم است، همین ماده که حیاتی فرمول شیمیایی NaC12H25SO4 است، رایج ترین سولفات تراز فعال آنیونی و به طور دقیق تر جزو سورفاکتنت ها (مواد فعال سطحی یا این که مواد موثر) می باشد. سدیم دودسیل سولفات ماده ای هست که غالباً در شستشوی داخل خانه، بهداشت فردی، اسباب آرایشی، داروسازی و صنعت های غذایی به فعالیت می رود. ولی این محصولی که هم حال ملاحظه میفرمایید مهم ماده ای که در شوینده ها کاربرد دارد مقداری مختلف است. البته هر روغنی را می قدرت به صابون تبدیل کرد البته همین دو خیلی همگانی هستند. دنباله ی هیدروکربنی همین ماده اصلی یک سرگروه قطبی ادغام می شود و یک ویژگی آمیفیفیلی رو به کل تیم می دهد و آن را به یک ماده ی شوینده ی عالی تبدیل می کند. که به آن اجازه میدهد میسل تشکیل دهد و به این ترتیب به عنوان ماده شوینده عمل میکند. در تولید شامپو و دیگر مواد شوینده قابل استفاده است. و به دیگر مواد شیمیایی اذن می‌دهد تا به راحتی به زیرپوست نفوذ کند. شرکت صنعت های شیمیایی دکتر مجللی سدیم لوریل سولفات SDS خود را در دو گرید آزمایشگاهی و USP ساخت می کند که اشتراکات و شباهت زیاد زیادی دارا هستند به همین عامل ما صرفا مشخصات فنی نوع آزمایشگاهی آن که پرکاربردتر هم است را می آوریم. در این مجله در مورد دو سولفات متداول كه عبارتند از سدیم لوریل سولفات و آمونیوم لوریل سولفات كاملاً تفسیر داده و نتیجه تحقیقات را عنوان كرد ه است. در نتیجه مزه تلخی را تقویت کرده و مزه شیرینی را نماید می نماید که عاقبت آن مزه ناخوشایند آن است. در نتیجه دم هیدروکربنی آن و “آن تیم سر” آنیونی، اصلی خاصیت آمفیفیلیکی است. حال چنانچه جای هیدروژنهای اسیدی اتمهایی دیگری مثل سدیم قرار دهیم، نمك سولفات آن به دست میآید. سدیم دودسیل سولفات SDS و یا سدیم لوریل سولفات یک ادغام سنتزی ارگانیک است که فرمول شیمیایی آن CH3(CH2)11SO4Na می باشد. سدیم لوریل سولفات پزشک مجللی جزء آن جور از مواد شیمیایی هست که در آزمایشگاه ها کاربرد دارد ولی مساوی صنعتی آن هم با برندهای دیگر جهت مصرف در مقیاس بالا قابل ارائه است. اگر شما همین نوشته را تحسین می کنید، مایلید داده ها بیشتری در مورد ساختار سدیم لوریل سولفات بدست آورید به وب سایت ما مراجعه سدیم لوریل سولفات خرید کنید.

ایندکسر